сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Чудовищни мъфинодържачи – идеалната добавка за всяко кексче

Чудовищни мъфинодържачи – идеалната добавка за всяко кексче

Аз детето | 2019-05-17

Чудовищни мъфинодържачи – идеалната добавка за всяко кексче

Направило ли ви е впечатление, че кексчетата (мъфините) стават все по-популярни. Както по магазините, така и ако си ги приготвиш у дома. Не, изобщо не се оплакваме – даже се радваме на този факт. Обожаваме мъфини – солени, сладки, с глазура или без, плодови или шоколадови. Мъфините са идеални по всяко време и повод, всеки ще им се зарадва – за закуска, за вечеря, на рожден ден. Ако пък ги опаковате по подходящ начин са идеални дори и за подарък за рожден ден. Защото каквото и да си говорим няма човек, който да не обича нещо сладичко от време на време. Ха, ето – намерихте подходящата идея за подарък, за който се чудихте и без това какъв да е. Но как да го опаковате е въпросът. Със сигурност обикновено хартиено пликче не е толкова подходящо за кексчета. Не се тревожете, и затова имаме идеалната идея. Едни много интересни чудовищни мъфинодържачи.

За да ги направите ще ви трябват картон, ножица, тиксо и цветни моливи. За да ги сглобите просто следвайте инструкциите:

1. Принтирайте си нашия шаблон или пък просто си го прерисувайте! Но трябва да е много внимателно и всички части да са точни, за да можете после да го сглобите.

2. Изрежете всяка част от шаблона с ножица.

3. В устата на чудовището поставете парче тиксо, но го залепете така, че двата края да стърчат свободно, за да може за тях да закрепите другите части.

4. След това вземете кръглото дъно и сгънете стърчащите пластинки нагоре.

5. Поставете малко парче тиксо в края на всяка от тях.

6. Поставете кексчето, което трябва да е увито и с друга хартийка отдолу и около него увийте частта с ръцете, като тях закрепите с пластинките и тиксото, с които се занимавахте преди малко.

7. После просто закрепете и главата с малко тиксо за ръцете и сте готови!

Вижте колко оригинално кексче се получи. Идеално е за любителите на сладкото и страшните неща, а също и за всички други. Защото кой не обича сладко? А пък чудовищния мъфинодържач не е чак толкова страшен, даже е симпатичен.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град