Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Таралежът Соник е „поправен“ и новият трейлър на филма изглежда страхотно!

Таралежът Соник е „поправен“ и новият трейлър на филма изглежда страхотно!

Аз детето | 2019-11-15

Таралежът Соник е „поправен“ и новият трейлър на филма изглежда страхотно!

Таралежът Соник – емблематичен и познат на всички възрастни (а и на много деца) от хитовата електронна игра ще видим на големия екран съвсем скоро! Популярният герой от игрите на SEGA се сдоби с чисто ново лице за дебюта си на големия екран след като яростта на феновете му стресна студиото Sony Pictures преди половин година. Макар да говорим за един филм, ориентиран към деца и семейства с деца, отлагането на премиерата за преработка е интересен момент, защото показва, че Холивуд може би ще започне повече да се вслушва в гласа на феновете.

Къде беше проблемът? Когато през април 2019 г. се появи първият трейлър на филма, реакциите бяха преобладаващо негативни. Чисто и просто заради външния вид на Соник. В игрите свръхбързият таралеж има анимационен вид, но в търсене на повече реализъм филмовият му образ беше доста променен. Това ядоса феновете, защото той определено не приличаше на Соник, когото всички познаваме. В оригиналния трейлър таралежът имаше по-хуманоидно тяло, с по-издължени крайници, по-човешки очи и – най-страшното – твърде човешки и забележими зъби. Наистина не изглеждаше особено хубаво или детски, но за щастие беше поправен и сега с удоволствие ще ви разкажем за вълнуващия филм, който нямаме търпение да гледаме!

Той със сигурност не е от нашата планета, той е светкавично бърз и нереално син! Той е таралежът Соник и този февруари се завръща не само със свръхестествените си способности, но и с нова забележителна история в невероятната приключенска продукция „Соник: Филмът“.

В новия трейлър на„Соник: Филмът“ зрителите ще видят скорост от друго измерение. Хиперактивният, необикновен таралеж вече е попаднал на планетата Земя и трябва да намери най-сигурния и безопасен начин да остане на нея незабелязан. Когато обаче си шумен, дързък и неконтролируем, тази мисия се оказва доста сложна. И се стига чак до цяло едно правителство, което иска да те хване! Начело на специалната операция по залавянето на Соник е всеизвестният учен доктор Роботник (Джим Кери), който иска да се добере до свръхестествените възможности на симпатичното извънземно създание. И екшънът е гарантиран!

Много хумор, динамика и вълнуващ сюжет ни очаква с филма за синия таралеж, който събира цяло съзвездие от световни знаменитости. В ролята на доктор Роботник влиза уникалният Джим Кери, а Джеймс Марсдън се превъплъщава в доброто ченге, което въпреки, че в началото е твърдо против да се съюзява със свръхбързи таралежи, накрая ще направи всичко възможно да спаси новия си приятел. Сред останалите актьори във филма са Нийл Макдоноу, Тика Съмптър, Адам Пали и др.

Ще открие ли култовият таралеж спасение на нашата планета или именно тя ще застраши живота му? Колко трудно е да си необикновен, а да търсиш съвсем простички неща? Ще разберем заедно със „Соник: Филмът“, който ще ни побърка от скорост и емоции в кината от 14 февруари в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град