Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Ще го бъде ли „Аз, проклетникът 4“...

Ще го бъде ли „Аз, проклетникът 4“...

Аз детето | 2019-08-17

Ще го бъде ли „Аз, проклетникът 4“...

Просто има нещо в тези миньони, което привлича малки и големи... Може би това е техният ярък жълт цвят, смешният им странен език или просто общата им способност да бъдат изключително очарователни. Каквото и да е, децата (и куп възрастни) просто не могат да получат достатъчно от тях. След като „Аз, проклетникът 3“ вече остана в историята, (с участието на гореспоменатите миньони), децата и техните родители със сигурност ще бъдат готови за продължението възможно най-скоро. Но дали ще има дори четвърта част на филма е въпросът?

След като чакахме цели четири години малките жълтурковци да участват в трети филм... се чудим... Пак казваме – чакахме цели четири години, за да разберем какво се случва с Гру, Агнес, Марго и Едит, както и колко банани още могат да изядат миньоните. Вярно, че в този период имаше и един филм специално за тях, който също си струваше, но не беше същото без цялата банда. В третата част, ако вече не си спомняте, се запознахме с тайния брат-близнак на Гру – Дру. Двамата, макар и толкова различни, обединиха сили, за да си върнат откраднат диамант от злодея/телевизионната звезда от 80-те години Балтазар Брат... Имаше забавни моменти, имаше напрегнати моменти, имаше и традиционни „миньон“ моменти и нямаше как да не се влюбим във филма. Какво обаче става с четвъртата му част?

Макар че създателите от Universal все още не са потвърдили лично официално, много от нас знаят, че се очаква да има още един – макар и последен филм, озаглавен „Аз, проклетникът“. Той би трябвало да се появи през есента на 2020 г. и да ни покаже много интересни неща. Според слуховете – Агнес и Едит ще поемат „злодейските“ деяния на Гру, който ще се пенсионира щастливо. А пък миньоните ще обявят Марго за тяхна кралица и ще я заведат на мястото откъдето наистина са произлезли и където се оказва, че има още хиляди от тях. Ако това се случи ще бъде много интересно и ще отговори на един важен и отдавна задаван въпрос. Дали обаче просто въображението на феновете не е прекалено голямо и филмът няма да е за нещо друго... Ще разберем след няколко години!

Докато чакате припомнете си предишните вълнения с миньоните:
Миньон мания: направете си миньони само за пет минути
Да нарисуваме миньон – лесно и бързо
Искаш ли да разбереш кой миньон си ти?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град