Vip интервю

Начало | Vip интервю | Само в Az-deteto.bg: София Карсън разказва за новия си филм „Детегледачки в действие“

Само в Az-deteto.bg: София Карсън разказва за новия си филм „Детегледачки в действие“

Аз детето | 2016-09-16

Само в Az-deteto.bg: София Карсън разказва за новия си филм „Детегледачки в действие“

Много от вас познават неотразимата София Карсън и като Иви, красивата дъщеря на Злата Кралица от хитовия филм на Дисни „Наследниците“. Този път обаче София е поела по съвсем друг път, също толкова интересен и завладяващ. Ще я видим в ролята на най-щурата бавачка на света в новия филм „Детегледачки в акция“. Той е юбилеен, стотен поред, и е с участието на популярните актриси и певици Сабрина Карпентър и София Карсън. Ще се излъчи премиерно в събота, 17 септември от 11:30 часа по Дисни Ченъл! Малко преди това, за да подсилим вълнението на всички ви разкриваме най-интересните моменти от заснемането на филма в ексклузивно интервю със София Карсън.

Коя беше най-трудната за снимане сцена от филма?

Времето, прекарано в снимки, беше прекрасно и всеки път, когато снимахме атмосферата беше страхотна и зареждаща. Бих казала, че ново за мен беше въздушната аеробика. Този филм е пълен с екшън и приключения, през по-голямата част включва постоянно тичане и когато трябваше да правя въздушна аеробика беше много вълнуващо. Има сцена, в която бягаме от лошите герои в голямо съоръжение за пране и може да ме видите как вися на около 60 фута височина, разбира се има сцени и с каскадьор дубльор, но имам и собствени. Беше страхотно преживяване!

Лесно ли се работи с малки деца актьори?

Беше невероятно! За първи път снимам с деца. Те не само са талантливи актьори, но са и прекрасни деца. Сближихме се и станахме едно семейство, като братя и сестри, продължаваме да бъдем семейство и сме много благодарни за преживяването, заедно се забавлявахме толкова много и сме щастливи, че можем да споделим този филм с всички вас.

Коя е любимата Ви част от филма, тази която снимахте с най-голямо удоволствие?

Обожавам всяка сцена, всичко беше изумително! Сцената, на която се насладих максимално е рап битката. Беше много впечатляващо да рапирам пред страхотна публика и невероятен екип. Много се забавлявахме докато заснемахме тази сцена.

Защо според Вас филмът си заслужава да се гледа и с какво той ще привлече детската аудитория?

Въпреки екшъна, приключенията, комедията, която изобилства, това е една наистина красива история за две момичета, приятелството между Джени и Лола, две момичета, които се подкрепят едно друго. Мисля, че това е едно красиво послание в наши дни – история за женската сила, но също и за това, което можем да научим един от друг. Спомняте ли си как в „Замръзналото кралство“ историята разказва за приятелството и любовта между сестри, не между момче и момиче? В нашия филм присъства този вид любов, но не е централният фокус, разказва се за приятелството между Джени и Лола, как се подкрепят и мисля, че това е много красиво послание за всички деца.

Филмът подходящ ли е за възрастни?

Подходящ е, защото това е нова версия на филм от 80-те, който всъщност е любим на поколения, които ще бъдат въведени в напълно нов свят.

Какво обичате да правите в свободното си време? Какво е Вашето хоби?

Обичам да спя, обичам да прекарвам време със семейството си, харесва ми да чета, да посещавам танцови уроци, както и да пиша песни.

Бихте ли казали нещо на феновете си от България?

На феновете си от България бих искала да кажа, че ви обичам с цялото си сърце, благодаря ви за цялата любов и подкрепа. Надявам се скоро да ви посетя в България! Изпращам ви целувки!



Коментари
4 коментара

Ели , ,

Публикувано на 16.09.2016

Кога ще е повторението защото утре имам спортен празник , ще се снимам в фото и най вероятно няма да съм в къщи ако знаете моля отговорете предварително благодаря

От редакцията: Здравей, все още не е ясно, но ако разберем, ще ти кажем. :-)

Ирина Янева, 13 г.,

Публикувано на 27.09.2016

Гледах филма. Наистина е страхотен!

никол димитрова, 11 г.,

Публикувано на 17.10.2016

София карсън е много е красива и усмихната Обичам те софи

Елица Атанасова , 7 г.,

Публикувано на 28.12.2016

Гледала съм детегледачките и смятам че този Филм е много хубав и интересен браво София

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град