игри за навън

Начало | игри за навън | През есента е време за веселба, затова скачайте в есенни листа!

През есента е време за веселба, затова скачайте в есенни листа!

Аз детето | 2022-10-24

През есента е време за веселба, затова скачайте в есенни листа!

Много хора смятат есента за тъжен, мрачен и неприветлив сезон. Това обаче съвсем не е така. През есента стават всякакви магии и чудеса, просто човек трябва да ги види. Ето например започна училището, което съвсем не е неприятно, напротив – видяхте се с приятелите си, пак ще можете да сте с тях всеки ден и ще научите нови и още по-интересни неща. По същата логика и игрите навън не трябва да спират. Напротив – те могат да стават още по-интересни, забавни и дори с капка вълшебство към тях, защото кога друг път ще можете да играете с есенни листа, освен през този сезон. А с есенни листа могат да се направят толкова много неща, от сложни творчески проекти до най-простата, но не по-малко забавна игра. Убедени сме, че това, което ще ви предложим го знаете много добре и веднага ще си помислите: А, това ли билооо!“. Просто понякога е трудно да се сетиш за нещо забавно, макар да го знаеш.

И така... Есенните листа вече полека-лека се трупат по земята, някъде има повече, някъде по-малко, но сме сигурни, че ще ви стигнат за една забавна игра с подскачане. Кое дете не обича да скача? Трябва просто да съберете всички възможни листа, които виждате около вас на една огромна купчинка. След това просто скачайте в тях, забавно е и неслучайно се прави от много години и от хиляди деца по света. Можете да си направите състезание кой ще скочи от най-далеч в листата, кой ще скочи най-зрелищно. Знаете ли, че освен това снимките със смешна физиономия, скачайки в есенни листа са най-хубавите и професионалните фотографи нарочно карат моделите си да го правят, дори и когато не е есен намират начин. Затова можете дори да си направите весели снимки и да изберете най-хубавите, които да си принтирате или пък да си направите весел колаж на компютъра, а защо не и направо на телефона.

Както ви казахме игрите през есента могат да са много и много весели, само ти трябва малко повече старание, за да видиш магията на есента и накрая всичко като че ли идва от само себе си!

На линковете по-долу можете да видите снимки на есента, направени от деца за Az-deteto.bg:
Рисунките от конкурса "Пъстроцветна есен" – първа част
Рисунките от конкурса "Пъстроцветна есен" – втора част
Рисунките от конкурса "Пъстроцветна есен" – трета част
Рисунките от конкурса "Пъстроцветна есен" – четвърта част
Рисунките от конкурса "Пъстроцветна есен" – пета част
Рисунките от конкурса "Пъстроцветна есен" – шеста част
Рисунките от конкурса "Пъстроцветна есен" – седма част
Рисунките от конкурса "Пъстроцветна есен" – осма част



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град