игри в дома

Начало | игри в дома | От кутия портрет си направете и весело семейно състезание си сътворете

От кутия портрет си направете и весело семейно състезание си сътворете

Аз детето | 2021-05-03

От кутия портрет си направете и весело семейно състезание си сътворете

Кога за последен път се забавлявахте всички, заедно, цялото семейство с нещо различно от гледане на филми, телевизия или клипчета в интернет? Какво ще кажете за едно творческо, забавно състезание, което ще развие въображението, ще покаже дали имате или нямате талант, но при всички случаи ще има много смях и усмивки. При това няма да ви трябват нито компютър, нито смартфони, нито нищо такова. Знаем, че в днешно време е трудно да си представим да не правим нищо в интернет и това няма как да стане. Но е хубаво от време на време да се отделяме от него и да се забавляваме и по други начини. Сега ще ви дадем идея за един от тези начини.

Можете да си организирате такова семейно състезание през някой дъждовен уикенд или докато чакате слънцето да не е толкова топло и да стане време за плаж или пък ако не ви се спи вечер. Идеята е проста, но много забавна. Трябват ви картонени кутии, картони или пък просто листове хартия. Както и цветни моливи, боички, пастели и всичко друго за рисуване, което имате.

След това идва и забавата! Определете си време от да кажем 15 минути в което всеки от вас да си нарисува портрет. Когато времето изтече се пригответе или всички да се удивят от таланта ви или да умрете от смях, естествено чистосърдечен. И в двата случая ще е забавно. После гласувайте кой е най-хубавия портрет.

И ако ви е харесало да се забавлявате така, можете например да нарисувате и домашния любимец или други членове на семейството. Звучи просто, но е много забавно. Опитайте и ще се уверите!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град