интересно

Начало | интересно | Още 5 деца инфлуенсъри, които си струва да последвате в Инстаграм

Още 5 деца инфлуенсъри, които си струва да последвате в Инстаграм

Аз детето | 2020-07-31

Още 5 деца инфлуенсъри, които си струва да последвате в Инстаграм

В Instagram има много видове различни инфлуенсъри. Може би знаете за най-популярните блогъри за красота, за храни или дори за домашни любимци. Но какво ще кажете за децата инфлуенсъри? Да, чухте правилно, има такива. И те са също толкова добри, колкото и техните пораснали колеги! А дори и още по-интересни и вдъхновяващи. От мода до играчки и начин на живот, тези хлапета наистина задават тенденциите за децата от цял свят и си струва да ги последвате или пък да се вдъхновите от тях за ваш профил.

hails_world

Малката модница от Ню Йорк се появи в някои реклами (например за Nickelodeon) и дори се разхожда по модни ревюта на няколко известни марки като Converse или Nike. В допълнение към това, тя създава свои собствени модели в сътрудничество с колекцията „ART CLASS“ от Target от 2017 г. През останалото време пък дава модни съвети, както и интересни идеи как сами да си ушием дрехи. Така че защо не опитате, може би имате талант за мода като нея.

Ryansecret

Не си мислете, че само момичетата се интересуват от мода и дрехи! За момчетата също има едно вдъхновяващо хлапе! Той дава всякакви съвети за дрехи, прически и дори здравословно хранене. Определено има какво да научите от него!

Cissifio

Майка и дъщеря създават общ профил в който могат да се намерят всякакви полезни неща по куп различни теми. Възпитание на децата, идеи за игри, интересни рецепти или пък просто да споделите с тях нещо. Да, майка и дъщеря много обичат да коментират с последователите си различни теми и да обменят опит.

kingandkaui

И двамата имат изключителен усет към модата, която обичат да представят пред камерата. Докато повечето снимки показват и двете деца заедно, образите на малката Кауи са особено очарователни. На четвъртия рожден ден на Кауи Ким Кардашян сподели снимка на момиченцето с приятелите си, казвайки #happybirthdaykaui. Това говори много за вниманието и влиянието, които имат тези деца.

sheriandsheri

Стилът на близначките е много момичешки и игрив, съчетаващ розово и бяло – цветове с приятни трикотажни дрехи. Така че, ако имате нужда от зимно или лятно вдъхновение за гардероба си (а дори и този на мама), определено ви трябва акаунтът на тези деца!

Нова забавна интернет мода: да играеш морски шах с домашния любимец



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град