Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Няма скрито-покрито: вече ще можете да виждате лицето на човека по когото викате и стреляте във Fortnite

Няма скрито-покрито: вече ще можете да виждате лицето на човека по когото викате и стреляте във Fortnite

Аз детето | 2020-11-18

Няма скрито-покрито: вече ще можете да виждате лицето на човека по когото викате и стреляте във Fortnite

Ако някога сте искали да видите лицата на хората по които стреляте и крещите във Fortnite, ще се радвате да чуете, че това вече е опция. Epic Games обяви днес, че Fortnite на PC и конзоли PlayStation вече има интегриран видео чат с любезното съдействие на приложението за чат Houseparty. За да се възползвате от новата функционалност за чат, ще ви е необходим акаунт на Houseparty, свързан с вашия акаунт в Epic Games. Ще ви е необходимо и мобилно устройство с Android или iOS с инсталирано мобилно приложение Houseparty, защото оттам ще идва видео емисията ви, а не от уеб камера на компютъра ви. Поставете телефона си така, че камерата му правилно да фокусира лицето ви и да сте готови за работа или по-скоро за игра с приятели.

И все пак да знаете, че много професионални геймъри смятат, че добавянето на интегриран видеочат към Fortnite може на пръв поглед да изглежда като нещо с потенциал, но всъщност е лоша идея. Може би в очакване на най-лошото, Houseparty във Fortnite ще бъде изрязана, за да се съсредоточи само върху лицата на играчите, с виртуален фон на тема Fortnite. Хубавото е, че ще има опция в родителския контрол на Fortnite, която да позволи да бъде напълно изключена. Ние също смятаме, че това не е най-необходимото допълнение към Fortnite и честно казано мислим, че ще открием присъствието на крещящи лица (защото знаете, че всички ще крещят) на екрана, докато се опитваме да играем за много разсейващо. Epic обаче притежава Houseparty - придоби компанията в средата на 2019 г. за неразкрита сума – и въпреки че вече е едно от най-изтегляните приложения както на Android, така и на iOS устройства, интегрирането му в една от най-големите игри на планетата очевидно цели още повдигане на акциите.

Новата функционалност за видеочат във Fortnite ще бъде пусната днес и в момента в който четете това сигурно вече е активна. Така че ако решите опитайте все пак! С приятели може и да е забавно! Но само със знанието на родителите ви!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град