Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Не си играй с огъня“ освен ако не си Джон Сина и не участваш в най-новата свежа семейна комедия

„Не си играй с огъня“ освен ако не си Джон Сина и не участваш в най-новата свежа семейна комедия

Аз детето | 2019-11-04

„Не си играй с огъня“ освен ако не си Джон Сина и не участваш в най-новата свежа семейна комедия

Колкото и да ви звучи като остаряло клише, „Не си играй с огъня“ всъщност е най-свежото комедийно предложение на Парамаунт, което обещава да забавлява искрено и да открехне вратата към „най-големите страхове“ на смелите огнеборци. Членовете на най-елитния отряд пожарникари влизат в директен сблъсък с три диви хлапета, които ще преобърнат представите им за непреодолими бедствия и опасности. А на нас ще ни донесат много смях и един оригинален филмов сюжет.

По повод наближаващата премиера студиото представя нов страхотен материал, който ни запознава с любопитни подробности зад кадър и показва, че не само пред камерата е забавно. Звездите от филма споделят емоциите си от снимачната площадка, а зрителите ще видят най-несполучливите опити на актьорите да запазят самообладание, когато всичко е просто смешно! Начело на безстрашните пожарникари застава световната звезда Джон Сина, а сред най-доверените професионалисти в екипа му са забележителните комици Кийгън-Майкъл Кий и Джон Легуизамо. Но да не забравяме и Машър – верният четириног приятел и пазител на пожарната, който ще се окаже и предател поради слабостта си към деца.

Хубавото е, че от 8 ноември в кината няма реална опасност от пожари, но пък има реална опасност да се „запалите“ от смях! Затова си подарете най-готиното преживяване, в което деца и огнеборци ще премерят сили и… нерви! „Не си играй с огъня“ избухва в кината от този петък.

*Филмът е подходящ за деца над 12 години!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град