игри за навън

Начало | игри за навън | Направете остатъка от лятната си ваканция незабравим

Направете остатъка от лятната си ваканция незабравим

Аз детето | 2019-08-31

Направете остатъка от лятната си ваканция незабравим

Ние също не искаме да си го припомняме, но лятната ваканция вече е към края си. Вярно, не точно свършва, но и това ще стане по-скоро, отколкото преди няколко дни. Почивките на море, екскурзиите и пътуванията за повечето от вас най-вероятно вече са останали един чудесен спомен и вместо за игри и забавления родителите ви все по-често ви принуждават да мислите за покупка на раници, тетрадки и други ученически пособия. Разходките по магазините дори и с приятели също не помагат, защото и там се пълни все повече със същите неща. Но все пак не бързайте, тоест купете си необходимите неща и запомнете от нас, че дори и да не пътувате далече и даже изобщо да не пътувате, все още можете да направите и остатъка от лятната си ваканция незабравим. Как ли? Ето как!

Играйте настолни игри сред природата

В парка, пред блока, в двора на къщата – вземете любимата си настолна игра, поканете приятелите си и ви гарантираме невероятно и незабравимо забавление.

Отидете до планината

Нашата страна определено има защо да се гордее с планините си. Те са красиви и до тях може да се стигне от почти всяко населено място без много да се пътува. Така че съберете приятелите и родителите си и си прекарайте един незабравим летен уикенд в планината. Возете се на лифт или пък просто се разхождайте, направете си пикник, много снимки, играйте на различни игри. Какво по-хубаво от това?

Идете за риба

Пригответе въдиците, рибарските столчета, купете стръв и изберете мястото на вашето риболовно приключение. Това занимание определено може да сближи синовете и бащите, но има и момиченца, които харесват риболова. Това занимание спокойно може да се планира и за един ден. И за да е наистина незабравимо преживяването, оставете у дома електронните игри и таблетите.

Пускайте хвърчило

Уж съвсем обикновена дейност, а е така забавна. Хвърчило можете да си купите или да си направите сами и след това да го пуснете да полети в небето. Емоцията е несравнима!

Направете си фотолов

Всички обичат да снимат, особено сега, когато имаме страхотни „фотоапарати“, които носим с нас непрекъснато. Така че защо не си организирате един забавен фотолов. Можете да си планирате тематични дни, в които да снимате определен обект – птици, кучета, цветя, дървета, фонтани, къщи. Можете да го правите сами и след това да избирате най-хубавите си снимки, които да разпечатате или направо да качите в сайт за любители фотографи. А можете и с приятели – направете си състезание кой ще заснеме най-добрия тематичен кадър.

Отидете в зоопарка

Лятото е сезонът, в който животните в зоопарка са на открито и са активни. Така че защо не отидете! Забавно е да наблюдаваш животните, а и така можете да комбинирате разходките на открито с натрупването на нови знания.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град