спорт

Начало | спорт | Над 70 кандидати се надпреварват за тренировка с Лукас Подолски

Над 70 кандидати се надпреварват за тренировка с Лукас Подолски

Аз детето | 2013-07-06

Над 70 кандидати се надпреварват за тренировка с Лукас Подолски

На 3 юли, стартира финалната фаза на Футболна академия "Cartoon Network". Над 70 футболни таланта на възраст между 5 и 15 годишна възраст качиха своите видеоклипове на официалния сайт на инициативата www.cartoonnetwork.bg/cn-academy. Гласуването ще продължи до 17-и юли и ще определи 20-те участници, които ще продължат напред във финалния етап от състезанието. Победителят ще бъде анонсиран на 23-ти юли 2013 година и ще спечели голямата награда – тренировъчна сесия с Лукас Подолски в Лондон.
Петима подгласници ще бъдат наградени с футболни топки Adidas, други петима ще получат подаръци от Cartoon Network, а петте участника, оставили най-добрите коментари под видеоклиповете, ще бъдат отличени със специална награда – iPоd Nano.

Победителят в миналогодишната кампания Енис Тодород, спечели тренировъчна сесия с Робин ван Перси, по време на която той придоби нови умения и се забавлява страхотно с участниците от другите държави победителки. Тазгодишният късметлия ще има шанса да се срещне с Лукас Подолски това лято.

Германският футболист с полски произход започва своето приключение в света на футбола на 6 години и се издига до звезда от Бундеслигата, играейки за футболните клубове „Кьолн” и „Байерн Мюнхен”. Той има над 100 мача с Националния отбор по футбол на Германия и е играл в 3 Европейски и 2 Световни първенства, а сега е нападател на „Арсенал”.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град