любими герои

Начало | любими герои | Лупо и Тумба ще отговорят на всеки ваш въпрос

Лупо и Тумба ще отговорят на всеки ваш въпрос

Аз детето | 2018-05-21

Лупо и Тумба ще отговорят на всеки ваш въпрос

Представете си, че ядете най-вкусния шоколад на света или пък, че сте в Дисниленд или че просто си прекарвате весело с приятели. Толкова ви харесва това, което се случва в момента, че искате да го запазите за по-дълго. Иска ви се да го разтегнете във времето. Знаете ли как можете да направите това? Ние също не знаехме, докато не се докоснахме до мъдрите съвети на Лупо и Тумба. Те ни показаха, че приятните моменти могат най-добре да се разтегнат с усмивка. Все пак, когато се усмихнеш и устните ти се разтягат, така че какъв по-логичен отговор, нали така?

Сега ако се чудите кои точно са тези двама умници веднага ще ви кажем. Това не са някакви професори с очила, нито пък строги учители, не са и автори на някоя енциклопедия. Лупо е куче, а пък Тумба е енот и идват от въображението на писателката Петя Кокудева и художничката Ромина Беневенти. При това Лупо и Тумба дават отговори и на много други въпроси. Вярно, тези отговори няма да намерите в енциклопедиите, но пък са си доста логични. Замисляли ли сте се някога къде е най-подходящото място да си забравиш носа, как трябва да се обръщаме към дъжда или пък защо рибите винаги си мълчат. Толкова много и толкова интересни въпроси с още по-невероятни отговори ще ви разкрият Лупо и Тумба във своите две книжки, които със сигурност ще ви накарат да разтегляте устата си с усмивка много, много пъти.

Заедно с тях най-малките от вас ще открият света в 20 миниатюрни истории подкрепени заедно с красиви акварелни рисунки, а пък по-големите от вас несъмнено ще намерят за смешни и пленяващи същите тези 20 историйки. Лупо и Тумба ще ви покажат колко хубаво е да се смееш и че невинаги правилните отговори са най-правилните... И малки, и големи и най-големи ще останат пленени от техните лудории и весели истории, защото все пак кой не би харесал това: „– Чудно, рибите в езерото все си мълчат...

– Че кой би искал устата му да се напълни с вода, докато говори, Лупи.“



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град