спорт

Начало | спорт | Лонгборд – скоростният скейтборд също е част от „Детска Игриада“

Лонгборд – скоростният скейтборд също е част от „Детска Игриада“

Аз детето | 2017-06-06

Лонгборд – скоростният скейтборд също е част от „Детска Игриада“

Хей, хей, приятели, нали не сте си помислили, че всички изненади, които сме ви подготвили на „Детска Игриада“ вече са свършили. Те тепърва предстоят! Досега ви представихме наистина интересни спортове, но имаме и още много! Има ли тук сред вас фенове на скейтборда? Това е чудесно, тогава със сигурност трябва да дойдете на 10-ти юни в парка „Заимов“, защото ще ви представим нещо още по-готино наречено лонгборд. Ако винаги сте искали да карате скейтборд, но още не знаете как, то също елате, защото имаме какво да ви покажем. Нашите професионалисти от скейт работилница „Карам с Крис“ ще ви очакват! 

Лонгбордъд е смесица между скейтборд и сърф! Всъщност знаете ли, че лонгбордът е „първи братовчед“ на скейтборда? Скейтбордът  е средство за подобряване  на двигателната култура  при децата, той развива  комплексно тялото, както и много други качества. Благодарение на карането на скейтборд или лонгборд не само ще се забавлявате, но и ще опознаете себе си и ще развиете своите спортни заложби. Някои от които дори не сте и подозирали, че имате! Велоалеи, пешеходни зони и паркове – всички те предлагат едно наистина високоскоростно и прекрасно изживяване с лонгборд. Истинският смисъл в лонгбординга е да си намериш терен за дълго спускане и да успееш да се задържиш върху дъската, за да изпиташ наслада от удоволствието безопасно! 

Благодарение на лонгборда можете да превърнете всеки път в предизвикателство, а и да се научите по-лесно и бързо да карате и скейт. Няма да ви казваме нищо повече, защото това ще направят нашите специалисти, но ви обещаваме едно – лонгбордъд е много готин и веднага след като се регистрирате и посетите нашата „Детска Игриада“ не само ще се научите как да го карате благодарение на Крис Драгошинов  – дипломиран спортен педагог, но и ще разберете как можете да се предпазите от падания и травми, за да можете карането наистина да остане едно страхотно удоволствие. Само не забравяйте, че за да участвате в заниманията трябва да донесе своя скейтборд и лонгборд, както и да се екипирате с какси, наколекни и налакътници, за да можете да карате като истински професионалисти – безопасно и забавно!

Елате да се забавляваме и спортуваме заедно!

„Детска Игриада“ тази година се организира в партньорство с Mtel, Allterco, Green life, Selecta, ФЛОРИНА, „Меблик“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град