интересно

Начало | интересно | Коя версия на Гринч си ти – нашия тест направи и истината за себе си открий!

Коя версия на Гринч си ти – нашия тест направи и истината за себе си открий!

Аз детето | 2020-12-17

Коя версия на Гринч си ти – нашия тест направи и истината за себе си открий!

Никой не иска да си го признае, но от време на време във всеки от нас се крие по един Гринч, който в крайна сметка открива добротата и се скрива отново. Може би не сме получили за Коледа точно това, което сме искали или пък украсата ни идва в повече. Може би просто не обичаме да украсяваме или не харесваме дългите събирания с цялата рода, в които възрастните само говорят и говорят, и говорят. Каквото и да е – това си е един чист Гринч. И тогава често като него искаме да направим Коледата такава, каквато би ни харесала. Но след това ни се случва нещо прекрасно и забравяме тези чувства. И все пак, докато още е рано за крадене на най-хубавия празник и има още време да го върнете след това, предлагаме ви да се позабавлявате с нашия тест. Сигурно сте наясно, че предвид факта, че Гринч е роден през далечната 1957 година досега е имал много версии, защото всеки режисьор е добавял нещо ново към своя Гринч. Искате ли да разберете кой от тях сте вие?

Тогава направете нашия весел тест и истината за своя Гринч научете. Знаете как става цялата работа – ще намерите въпроси и няколко отговора с букви пред тях. Изберете най-верния за вас и запомнете или запишете буквата. Накрая, която е най-много – тя е вашият резултат. Забавно е – само опитайте и ще се уверите! Тестът можете да приложите и на вашите родители, защото всеки харесва Гринч!

1. Кой от изброените цветове ви харесва най-много?
а. зелен
б. жълт
в. червен

2. Кое от изброените животинчета бихте взели за домашен любимец?
а. куче
б. папагал
в. заек

3. Кой от изброените плодове ви харесва най-много?
а. банан
б. череши
в. ягоди

4. Харесвате Коледа заради?
а. подаръците
б. красивата украса
в. веселите моменти със семейството

5. Коя дейност свързана с коледните подаръци ви е любима?
а. опаковането
б. подаряването
в. получаването

6. Кой от изброените сезони харесвате най-много?
а. лято
б. зима
в. пролет

7. Вярвате ли в Дядо Коледа?
а. да
б. не
в. не знам

8. Кой е любимият ви коледен сладкиш?
а. коледни курабийки
б. джинджифилови сладки
в. меденки

9. Кой от изброените предмети в училище харесвате най-много?
а. математика
б. история
в. литература

10. Коя от изброените анимации ви е любима?
а. „Замръзналото кралство“
б. „Ледена епоха“
в. „Аз, проклетникът“

* * *

Ако имаш най-много „А“ ти си Гринчът на Джим Кери!

Ти си Гринч, който беше повече от обикновен мъж в костюм; ти си коледната легенда от 2000 година която днес всички обичат. Ти си остроумен, забавен, интересен и въпреки всичко много добър. Ти си страхотен Гринч и всички те обичат!

Ако имаш най-много „Б“ ти си анимационният Гринч от 1966!

Ти си оригиналът! Всички следват теб и искат да са като теб. Ти си добър дълбоко в сърцето си и умееш да създаваш нова мода, която всички моментално харесват и обичат. Може и да си „Your`e a Mean One, Mr. Grinch“, но може би трябва да се замислиш дали да не станеш моден дизайнер или архитект, вместо да крадеш Коледа...

Ако имаш най-много „В“ ти си Гринч от 2018!

Може да си все още малък и непознат на много хора от света, но си уникален. Никой не е като теб! Ти си забавен, умен, върховен и изпълняваш брилянтно всичко с което се захванеш – нищо не може да ти се опре. И знай, че приятелите ти те обичат и ценят всичко, просто искат и ти да им го показваш по-често. Освен това ти, скъпи Гринч, си роден за голямата сцена. Знаеше ли това, а?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град