сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Какво да подаря на татко за Коледа: нещо, което му казва „Ти си моят герой“

Какво да подаря на татко за Коледа: нещо, което му казва „Ти си моят герой“

Мирела Любенова | 2018-12-07

Какво да подаря на татко за Коледа: нещо, което му казва „Ти си моят герой“

Днес отново имаме едно интересно предложение предвид това, че най-хубавият семеен празник приближава все повече. Избирайки подарък за мама, няма как да не помислите какво да подарите и на татко, нали така? Знаете ли, че той също би се зарадвал на нещо, което е направено от вас и е специално за него, повече от нещо купено. Разбира се, че е по-лесно да му купите дезодорант, афтършейв или друга мъжка козметика. Нещо за колата или пък нов колан, а защо не и пуловер. Той не би отказал нито един от тези подаръци, но сме сигурни, че много повече ще се зарадва на нещо, което сте направили специално за него вие самите. Макар да не си го признават често, татковците обичат да знаят, че вие се гордеете с тях и ги смятате за най-невероятните хора на света, нещо като супергерои. Сигурни сме, че вие точно и така мислите, но е хубаво да го чуват понякога. Какъв по-подходящ момент от коледните празници. Затова сега ви предлагаме една много интересна и определено необичайна идея за подарък, която сме сигурни, че баща ви ще оцени дълбоко и много ще му хареса.

Идеята е проста! Нарисувайте му комикс! Да, точно така, комикс. Знаете как става, ще ви трябват моливи и лист хартия или пък тетрадка. Само че тук идва и специалното нещо. Комиксът не трябва да е какъвто и да е, а добре обмислена идея, в която баща ви да е главният герой. Може да го нарисувате като супергерой, а можете и да се сетите за някоя истинска случка, в която той се е проявил като такъв. Дори и просто да е изгонил страшен паяк, да е измил съдовете вместо мама, да е сготвил или да ви е купил любимото лакомство, пак ще се получи интересно и забавно. Знаете как се рисува комикс. На всеки лист от тетрадката разказвате част от историята с рисунка и правите балончета с думите на героите, които трябва да са кратки. Дори и да не сте някакви ужасно талантливи художници, сме сигурни, че татко страшно много ще се зарадва на подобен подарък.

Оставяме на вас и въображението ви каква точно да е историята, пък и вие най-добре познавате бащите си. Интересно ще се получи ако купите едноцветна тетрадка, чиято корица също можете да нарисувате или пък да залепите отгоре снимка на татко и с интересни букви като за комикс да напишете: „Ти си моят герой“. След това просто го опаковате с празнична хартия, слагате панделка и е готово за под елхата. Сигурни сме, че баща ви много ще хареса подаръка и няма да има търпение да го сподели с всички, защото най-важното за всеки родител е да знае, че децата му го обичат и се гордеят с него!

Вижте още:
Какво да подарим на най-добрата си приятелка за Коледа: весела изскачаща принцеса
Книгата – най-добрият подарък!
Какво да подаря на мама за Коледа: нещо интересно с мирис на ванилия и канела



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град