фокуси

Начало | фокуси | Една монета накарай да се появи и истински фокусник стани!

Една монета накарай да се появи и истински фокусник стани!

Аз детето | 2018-12-05

Една монета накарай да се появи и истински фокусник стани!

Колкото и фокуси да знаете и да умеете, не можете да бъдете истински професионалист без от нищо да може да правите нещо! Наистина – попитайте някой известен фокусник и той ще ви каже, че да накараш нещо да изчезне е твърде лесно и почти всеки го може. Но да накараш нещо да се появи от нищото вече е друга работа. Работа само за най-добрите магове с най-сръчните ръце. Вие естествено се включвате в тази група и може и още да не го знаете, но тези фокуси ги умеете най-добре. Как пък ние знаем това ли?

Много просто – ей сега ще ви покажем лесна магийка с появяваща се монета, която можете да научите само за 5 минути и след това да впечатлите всички. При това единственото, което ще ви трябва е разбира се монета, малко внимание и съсредоточеност и това е! О, да и кажете на ръцете си, че също трябва да се концентрират и да бъдат малко по-сръчни. И вие и ние знаем, че това го умеят много добре. И само си представете каква ще е реакцията на всеки, когато от нищото извадите монета или още по-добре превърнете малко въздух в монета. Невероятно, нали! И е толкова лесно!

Само с малко тренировки пред огледалото и сте готови! Ето и как става цялата работа! Протегнете двете си ръце пред вас, така че пръстите да са един под друг, а пък палците опънете и леко свийте към пода. Ако ви е прекалено трудно, можете да извиете целите ръце леко настрани. Едната ви ръка трябва да е абсолютно неподвижна. На нея при меката част между палеца и останалите пръсти поставете монета. Ето защо не трябва да движите ръката си – монетата може да падне. След това свийте пръстите на другата ръка и като я протегнете във въздуха бързо. Просто създайте илюзията, че хващате невидима монета от въздуха. Като през това време бързо приближете ръката към другата и с палеца на ръката с невидима монета я бутнете от мястото и я хванете. А другата ръка бързо свийте така, че да не се вижда от останалите.

При това я свийте така, че с пръсти да обхванете палеца в който вече се намира монетата. След това един по един, но и достатъчно бързо ги махнете и я виж ти... Държите монета! Колко интересно и магическо! При това фокусът се прави за секунди, знаем, че на текст звучи много сложно, но просто опитайте – прочетете внимателно и изпълнете всичко и ще видите колко е лесно! Ще го схванете още от първия път и ще бъдете истински талантливи фокусници.

Ако вече правите този фокус идеално, можете да опитате и още няколко:
Призрачната монета
Колко си силен само... Виж, можеш да огънеш монета!
Любимият фокус на професионалистите: изчезващата монета
Най-лесният и впечатляващ трик с изчезваща монета, който сте виждали някога
Познай в коя ръка е – най-готиният и лесен фокус с монети



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град