сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | 31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – рисувайте с кондензирано мляко

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – рисувайте с кондензирано мляко

Аз детето | 2019-08-27

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – рисувайте с кондензирано мляко

Знаете ли какво е кондензирано мляко? Ако не сте съвсем сигурни, можете да кликнете тук и да прочетете, доста интересно е. Основното, което сега ще ви кажем е, че се използва за приготвянето на някои десерти и сосове... и за рисуване. Добре де, доста хора не го използват за последното, но пък ние го направихме и хич не съжаляваме. Беше цветно, различно и интересно. Сигурно вече сте разбрали, че си поставихме за цел всеки ден от август да правим нещо подобно и да го предлагаме и на вас. Така ще запомним най-летния месец завинаги и ще си доставим още малко удоволствие като опитваме най-шантавите, разнообразни и различни неща за които се сетим. Някои от тях не бяха чак толкова успешни, но това не ни попречи да продължим. Понякога, за да усети още малко от сладостта на живота, човек трябва да предизвика себе си. Така че предизвикайте се и вие и рисувайте с кондензирано мляко, ето така!

Вземете си консерва кондензирано мляко, няколко цвята боя за храна, купички (същия брой като цветовете), както и четки за рисуване, лъжици за разбъркване и хартия или картон върху които да рисувате.

Трябва да ви кажем, че дори самото разбъркване на боята е забавно! Сипете по 1-2 лъжици кондензирано мляко във всяка купичка. Добавете и малко боя за храна, вие решавате колко, защото колкото повече е боята – толкова по-тъмен ще е цветът. Разбърквате и когато млякото се оцвети сте готови да рисувате. Рисувайте каквото ви харесва. Боята е интересна, по-гъста от обикновено, запълва по-добре листа и има интересни отблясъци.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град